Ditt besök

Välkommen i juli 2020 till Branteviks vackra idrottsplats vid Österlens vackra kust fem sommarkvällar med fina artister.

 

Förband av blues-, 60-tals- respektive jazz/blues/soul-karaktär startar kl 18, insläpp vid två grindar kl 17. Huvudakten går upp på scen kl 19.

 

Proffsigt, "stort" ljud på alla platser. Parkettsittning längst fram, fri sittning  i övrigt. Se Fotogalleri. Avslappnat, glatt, lugnt och musik-entusiastiskt, städat, nyktert. Ta med kofta, då kvällen vid havet blir kylig när solen gått ned, och regnkläder. Vi spelar på idrottsplatsen nästan oavsett väder!

 

Ta med din bekväma stol och picknicka gärna. Gräsmattan är välskött och stor. Stöd gärna Branteviks IF:s verksamhet genom att köpa ätbärt, dryck och souvenirer på plats.

 

Praktisk information inför ditt besök 2019 på Branteviks IP

Bilister: Följ P-guidernas anvisningar utanför arenan

Förutom musikupplevelsen erbjuder vi följande på konsertkvällarna:

Biljetter vid entrén för max* ---kr/vuxen (förköpspris: --- kr)

- prisinfo 2020 - vid två entréer. Handikappanpassad arena med P-platser intill (infart östra entrén). Extra nära P-platser för rörelsehindrade.

Allt kan du betala med Swish via din mobiltelefon, med kontanter eller med kort via iZettle.

Inne på inhägnade Branteviks IP:s gräsplan vid havet med fri sittning

gärna på egen stol - eller låna på arenan - eller filt.

Hund i koppel välkommen. Fyll vattenskålen i klubbhuset.

Fri, stor ställplats för cyklar innanför entréerna.

Bilparkering innanför östra entrén, tills P-guiderna fyllt bakre plan

Nystekt sill på kavring (sillamacka), kall dryck, varmkorv, bryggkaffe, hembakt fikabröd, glass, nygräddade våfflor, T-tröja, keps och regncape med vår logotyp säljs, liksom lotter med fina vinster (från våra sponsorer).

WC finns det flera i klubbhuset och även fristående.

Handikapptoalett finns innanför mittersta ingången på klubbhuset, där en ramp finns vid trappan.

Du tar själv hand om det du haft med dig. Lämna inget kvar på marken. Tack!

Rökförbud enligt den nya lagen (juli 2019).

Kollektivtrafik: Se www.skanetrafiken.se (eller gärna i den utmärkta mobilappen du också kan köpa biljett i: Skånetrafiken).

Husbil? 8-10 platser för husbil intill Branteviks IP erbjuds mot en separat avgift på 50 kr för konsertkvällen och 100 kr för konsertkvällen och natten till förmiddagen efter konserten.

Ställplats för husbil finns dessutom mot avgift på en privatägd gård ca 2 km söder om Brantevik, mittemot nerfarten till Gislövshammar.

Separat cykel- och gångväg finns därifrån till Brantevik.

Förköp hos vår avtalspartner Eventim.

Varning! Tyvärr finns det oseriösa sajter som försöker sälja biljetter till vårt (och andras) evenemang för mer än vårt maxpris (=vårt förköpsavtal hos Eventim).

Kom i tid! Sitt var du vill!

Alla som står för försäljningen är Branteviks IF volontärer och ställer upp utan ersättning. Vi hoppas du lämnar vår konsert med ett leende.

 

Hjärtligt välkommen!

Branteviks IF - www.branteviksif.se -

Besökare till Österlen:

Du som kommer resande till konsert på Branteviks IP och inte fixat boende än och/eller vill veta var du kan äta, shoppa, se konst, göra utflykter med ett segelfartyg, bada, hitta sevärdheter från bronsåldern - kolla det fantastiskt stora utbudet vi har genom att gå till Österlen.se (klicka!) eller Turistbyrån Visit Ystad Österlen: http://www.visitystadosterlen.se

Klicka på bilden och kolla

vårt Instagram!

Jazz under stjärnorna blev Musik under stjärnorna i Brantevik 2019

På Facebook fick vi en fråga om vem som nu arrangerar Musik under stjärnorna den 6 november 2018, nu när vi bytt namn på evenemanget till Musik istället för Jazz, som vi haft i över 30 år, efter att Nils Landgren & Beatrice Järås lämnat som medarrangörer! Så vi passade på att ta steget att byta namn inför 30-årsjubileet sommaren 2019. Vi har ju redan breddat oss och erbjuder artister inom olika genrer. Så här svarade vi på Facebook:

 

Branteviks IF står som ensam arrangör från och med 2018 års program. Men Branteviks IF med alla volontära krafter har alltid varit medarrangör, särskilt som evenemanget ända sedan starten ägt rum på IF:s idrottsplats. Branteviks idrottsplats nära havet, med den stora, fina gräsmattan att picknicka på, träningsplan som gör att det aldrig känns trångt och det stora, förrådsbyggnad med korv- och glassförsäljning och välutrustade klubbhuset, där flera WC och köket finns, förutom artisternas loger (omklädningsrummen!) och en stor festsal för andra evenemang.

 

Många är dom fantastiska artister, som passerat in och ut där, ofta med en sillamacka eller hembakt fikabröd i näven! Och dom älskar arrangemanget! Lugnt, personligt, trevligt, nyktert (!), familjärt - och dom får sälja sina skivor och möta en avslappnad publik. Vi volontärer tycker det är jättekul, även om vi inte kan "resa på semester" den perioden. Det är fler än jag som menar att vi inte behöver åka någonstans - vi bor ju i ett sommarparadis på Österlen.

 

På Branteviks IP finns prima resurser för detta stora musikevenemang. Men där arrangerar Branteviks IF även midsommaraftons allt större firande med sånglekar och skoj för barn. Även då picknickar många, fast då gäller jordgubbstårta! Fika och mys även då. Därutöver är det Branteviks IF:s välkända loppis, vanligen sista söndagen i juli varje år.

 

Intäkterna som härmed skapas går till fotbollen, som numera spelas på Skillinge uppvärmda fotbollsplan, då Brantevik är en del i Österlen FF tillsammans med Skillinge IF.

 

 Arrangör: Branteviks IF        Hylkavägen 10         272 38 Brantevik        info@jazzbrantevik.se

Uppdaterad: augusti 2019  >  Digitalredaktör: Britt-Marie Norelius

Vi sparar inga uppgifter om dig när du klickat dig hit! Sidan är enbart för information.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies. Vi sparar ingenting om dig.

Accepterar