Ditt besök

Välkommen till Branteviks vackra idrottsplats vid Österlens vackra kust fem sommarkvällar med fina artister. 2019 firar vi 30 år!

Se affisch (kommer!)! Se under rubriken Fotogalleri! Se Facebook!

 

Förband av blues-, 60-tals- respektive jazzkaraktär startar kl 18, insläpp vid två grindar kl 17. Huvudakten går upp på scen kl 19.

 

Proffsigt, "stort" ljud på alla platser. Parkettsittning längst fram, fri sittning i övrigt. Se Fotogalleri. Avslappnat, glatt, lugnt och musik-entusiastiskt, städat, nyktert. Ta med kofta, då kvällen vid havet blir kylig när solen gått ned, och regnkläder. Vi spelar på idrottsplatsen nästan oavsett väder!

 

Ta med din bekväma stol och picknicka gärna. Gräsmattan är välskött och stor. Eller stöd Branteviks IF:s verksamhet genom att köpa macka med nystekt sill, öl / läsk, varmkorv, glass, fika med hembakt. Här finns också T-skjortor med tryck och ofta artisternas skivor till försäljning med signering. Lotter säljs och ger chans till fina priser från sponsorerna.

 

Stora parkeringsytor, följ anvisningarna. Privata markägare upplåter sin mark fritt för dig att parkera på, husbilar på särskild plats mot avgift, men ta hjälp av P-guider vid ankomsten, eftersom det är en liten by och utryckningsfordon måste kunna komma fram.

Kom i tid!

 

Alla som står för försäljningen är Branteviks IF volontärer och ställer upp utan ersättning.

 

Hjärtligt välkommen!

Branteviks IF - www.branteviksif.se -

På Facebook fick vi en fråga om vem som nu arrangerar Musik under stjärnorna den 6 november 2018, nu när vi bytt namn på evenemanget till Musik istället för Jazz, som vi haft i 30 år, efter att Nils Landgren & Beatrice Järås lämnat som medarrangörer! Så vi passade på att ta steget att byta namn nu inför 30-årsjubileet sommaren 2019. Vi har ju redan breddat oss och erbjuder artister inom olika genrer. Så här svarade vi på Facebook:

 

Branteviks IF står som ensam arrangör från och med 2018 års program. Men Branteviks IF med alla volontära krafter har alltid varit medarrangör, särskilt som evenemanget ända sedan starten ägt rum på IF:s idrottsplats. Branteviks idrottsplats nära havet, med den stora, fina gräsmattan att picknicka på, träningsplan som gör att det aldrig känns trångt och det stora, förrådsbyggnad med korv- och glassförsäljning och välutrustade klubbhuset, där flera WC och köket finns, förutom artisternas loger (omklädningsrummen!) och en stor festsal för andra evenemang.

 

Många är dom fantastiska artister, som passerat in och ut där, ofta med en sillamacka eller hembakt fikabröd i näven! Och dom älskar arrangemanget! Lugnt, personligt, trevligt, nyktert (!), familjärt - och dom får sälja sina skivor och möta en avslappnad publik. Vi volontärer tycker det är jättekul, även om vi inte kan "resa på semester" den perioden. Det är fler än jag som menar att vi inte behöver åka någonstans - vi bor ju i ett sommarparadis på Österlen.

 

På Branteviks IP finns prima resurser för detta stora musikevenemang. Men där arrangerar Branteviks IF även midsommaraftons allt större firande med sånglekar och skoj för barn. Även då picknickar många, fast då gäller jordgubbstårta! Fika och mys även då. Därutöver är det Branteviks IF:s välkända loppis, vanligen sista söndagen i juli varje år.

 

Intäkterna som härmed skapas går till fotbollen, som numera spelas på Skillinge uppvärmda fotbollsplan, då Brantevik är en del i Österlen FF tillsammans med Skillinge IF.

 

Arrangör: Branteviks IF . Hylkavägen 10 . 272 38 Brantevik . Tel. IP: 0414-221 39

 

Uppdaterad: november 2018 /Digitalredaktör: Britt-Marie Norelius